7 Haziran 2015 Pazar

Küçük Bir Kitap Alışverişi Daha / Alışveriş#2


Sinemaya gittiğimiz gün dayanamayarak Dr'ye girdim.Kendimi tek avutma kaynağım bu sefer mesleki kitaplar bakmış olmam.Sinema Televizyon okumak istiyorum ve daha iki yıl var demeden üniversiteden önce bilgi sahibi olmak istiyorum.


Karşı Sinema adlı kitap önce karşı sinemanın tanımını yapıyor daha tam başlamadım sadece göz gezdirdim ama anladığım kadarıyla sermayesi ve stüdyosu serbest olan filmlere karşı sinema deniyor ama dediğim gibi daha başlamadım yanlış bilgi vermek istemem.Filmleri yorumluyor ve sahneleri ve onların sonuçlarını yazıyor.Benim için gayet öğretici bir kitap olacağını düşünüyorum.


Yazı yazdığım ve yazılarım genelde senaryo tarzı olduğu için ve tabii sinema televizyon okumak istediğim için bu kitabı aldım.Bazen yazı yazarken bu verdiği tepki doğal mı,gerçek bir insan böyle der mi gibi düşüncelere kapılıyorum bu kitabın en azından o kısma yardımcı olacağını umuyorum.İçine baktım ve olay sıralamalarını ve olması gereken karakterlerim neler olduğu yazılmış o yüzden yazarken başucu kitabım olacak.

Sinema kitaplarının ikisini de ayrı ayrı 25 tl'ye aldım.


Gitmişken kardeşimde bir kitap beğendi.Minecraft adlı oyuna bağımlı hanımefendi daha önce dışarda görüp ona başka bir kitabını almıştım şimdi de bunu istedi.Gösterdiğine göre nasıl saraylar,şatolar yapılabilir onu anlatıyor kitap.Bakalım yapabilecek mi? :) 

Bu kitap normalde 17 tl'ymiş şansıma yüzde yirmibeş indirim vardı bunu da 20 tl'ye aldık.