4 Haziran 2015 Perşembe

İlk Mim'im :) / Eğer bir kitap olsaydım?

İlk mim'im olduğu için beni mimleyen Reyhan'la Her Şey 'e özellikle teşekkür ediyorum.Aslında heyecanlanmış bile olabilirim şuanda...Neyse ben uzatmadan mim'e geçeyim.

Başlığı;

Olamaz mı? Olabilir

Nasıl bir kitap olurdu?

Çoğu zaman umutlu olduğu için yaralanan bu yüzden karamsar olmaya çalışan ama başaramayan bir kızın hikayesi olurdu.Hikayede büyük ihtimalle distopyada geçerdi.

Kime ithaf olurdu?

Kimseyi kıramayan bir insan olduğum için hayatımdaki herkese ithaf etmeye çalışırdım diye düşünüyordum.Bir 5,6 sayfa sürerdi diye düşünüyorum.Almanya'da ki amcama,memleketteki kuzenime diye uzar giderdi o liste.

Ya da şimdi bir şey buldum sadece sana yazıp üç nokta koyardım.Üstüne alınan alınsın ben kimi düşündüğümü biliyorum sonuçta.

Kapak resmi?

Arkasını dönmüş insan resimleri kapaklarda hoşuma gidiyor ya da bir yerde oturmuş insanlar sadece bacakları gözüküyor ilginç ilginç çoraplar giymişler o da güzel olabilir.

Önsözünde neler yazardı?

Pek uzun bir şey yazacağımı sanmıyorum zaten genelde atlanıyor.Kitap okumayı deli gibi sevmeme rağmen ben bile atlıyorum.Ne yazardı ama onu bilmiyorum.

Arka kapak yazısı ne olurdu?

Kitabın konusu olurdu.Ben mesela orda replik* olunca kitabın içinde ne geçtiğini anlamıyorum daha önce duyup konusuna bakmadığım bir kitapsa bırakıyorum almıyorum.O yüzden konusunun yazması önemli belki altına kısa bir replik* olabilir.

Not*:Kitaplardaki konuşmalara replik denmiyordu diye hatırlıyorum ama bu ara senaryolara taktığım için hem yazmaya hemde yazmakla alakalı kitaplar okumaya o yüzden oraya direk replik yazdım.Şuanda doğru kelimeyi bulamadığım için öyle bırakıyorum.Siz anladınız zaten :)

Bu mimi;
yagmur-serhats'a paslıyorum :) 

1 yorum:

  1. Sadece sana olayı iyiymiş öbür türlü ne İsa'ya ne Musa'ya yaranıyor insan:)

    YanıtlaSil